Oldal kiválasztása

Verseim, meséim

Ajánló

„A Körös-folyó túloldalán, a Kerekerdő közelében, a „Túláton” lakott a szél. Nem volt neki barátja, mindig csak egyedül járt, s egymagában tért nyugovóra. Még éjjel is futkosott kíváncsian, és ravaszul kérdezősködött:

  • Lakik-e itt jó modorú, barátságos állat az erdőben, aki szívesen barátozna velem?

Körbe szaladta az egész erdőt, megkerülte a vadalmafát, a nyárfát, de még a tölgyfát is, de senki nem válaszolt a kérdésre. Mérges volt és indulatos, az egész világra haragudott…”

Az illusztrációkat készítette: Bihari Borka és Bihari Gerda

A könyv ára: 2500 Ft

Megrendelhető: e-book formában is (1000 Ft) , illetve e-mailben az info@tothmariannaversek.hu címen.

Kedves olvasó!

Szeretettel ajánlom ezt a művészi értékű illusztrációkkal színesített vidám és szívhez szóló mesekönyvet, amely Tóth Marianna tollából született.

A szerző a gyermekköltészet műfajában már alkotott különlegeset és maradandót, hiszen a keresztény érzülettel átszőtt versei lélekmelengetően varázslatosak, ezért nagy elvárásaim voltak a prózai műfajban való megmérettetésével kapcsolatban is.

Nem is csalódtam, hiszen ezek a mesék egytől egyig a felnőtt olvasóknak örömteli ráismerést, a gyerekeknek pedig igazi lelki ajándékot adnak. A történetekben sokszor a népmesék optimista világképére ismerünk és olyan szereplőkkel találkozunk, kikkel könnyű azonosulni.

Számomra a Szen’ Mártoni Kerekerdő meséinek olvasása különleges élmény, ami olyan lelkierővel tölt fel, melyre nem is számítottam.

Véleményem szerint ennek a kis mesekönyvnek minél több óvoda és kisgyermek polcán ott a helye.

Varga Edit